Almen haveservice

Her du brug for hjælp til at få din have til at stråle eller måske bare komme i bund med nogle af de opgaver, der trænger til hjælp i din have? 
Hos DBJ Service tilbyder vi almindelig haveservice til både små og store opgaver. Vi tilbyder blandt andet

og meget mere. Mange kunder ønsker også bare en forenkling af haven, så den er lettere at holde. Uanset hvilken type opgave du ønsker hjælp til, så kan vi sammen skræddersy en service, der passer til dit behov. 

Du kan udfylde formularen med de ønsker du har til din have eller udendørsareal. Så finder vi vores bedste tilbud frem til dig, så du igen kan nyde både hus og have.

Hækklipning med avant minilæsser 

Hos DBJ Service tilbyder vi alle former for hækklipning, samt klipning af skov og jagtstier. Hækklipningen vil foregå med avant minilæsser og vi bortskaffer naturligvis afklippet ved hækklipningen, så du ikke skal bekymre dig om at komme af med det selv. 

Det vil være en fordel for både dig og din hæk, at lave en serviceaftale på hækklipningen, så er du nemlig sikker på, at du har fast plads i vores kalender – også i de travle perioder.

Så har du en hæk der trænger til en kærlig hånd eller ønsker du en specifik form på din hæk, så kontakt os via kontaktformularen, så sender vi et uforpligtende tilbud. 

Græsslåning

Vi sørger for at din græsplæne bliver slået og holdt pæn. Ved græsslåningsservice slipper du for en tilgroet græsplæne. Vi sørger for at græsset hverken bliver for højt eller for grimt at se på. Din plæne bliver slået så ofte som du ønsker det, så du altid kan nyde din plæne nyklippet. 

Græsslåningen udføres enten som bioklip eller som almindelig udkast. Ønsker du også at græsset opsamles og køres væk, klarer vi også denne opgave mod et et lille ekstra tillæg for servicen. 

Opfører det danske sommervejr sig efter normalen, vil en normal græsslånings sæson bestå af ca. 28 klipninger. Det vil sige at græsset klippes ca. hver 6-9 dag. Som udgangspunkt vil prisen være 0,70 kr. pr. m2 græs der klippes. 

Ønsker du fast klipning af din plæne 

Vi tilbyder en sæsonkontrakt, med en fast timesats på kr. 400,- ex. moms. Der vil være et mindre tillæg for opsamling af græsset efter gældende timesats kr. 400,- ex. moms samt bortskaffelse af afklip kr. 400,- ex. moms pr læs.

Kontakt

Brian Jensen