Boligforeninger og grundejerforeninger

Ønsker du professionel vedligeholdelse af de grønne fællesområder i boligforeningen eller mangle du hjælp til at varetage vedligeholdelse af både haver og fællesområder i din grundejerforening? 

DBJ Service tilbyder professionel og kompetent hjælp til netop disse opgaver. Der kan være mange fordele ved at benytte os til denne form for opgaver, frem for at ansætte en medarbejder. Hos os betaler du kun for det arbejde, der bliver udført. Vi har mulighed for at lave en serviceaftale på de faste opgaver, så du på forhånd kender din pris. Så kommer der heller ikke nogen uforudsete økonomiske overraskelser.

Vi sørger for pleje og vedligehold af de grønne fællesområder, så alle beboere kan nyde at bevæge sig ud fra stuerne. Dette gælder alt fra almen klipning af græs, beskæring af buske og træer, nyplantning og tilplantning. Når vi er færdige med arbejdet sørger vi naturligvis for bortskaffelse af afklip. På denne måde er du sikret at fællesarealerne i din boligforening eller grundejerforening altid står flot og velholdt.  

Tag en snak med os om dine muligheder, så finder vi sammen en løsning, der giver dig god værdi for pengene. 

 

Med DBJ Service får du

Kontakt

Brian Jensen