Vi tilbyder landskabspleje, havevedligeholdelse og design

Knigaardvej 8

8586 Ørum Djurs

Åbningstider

Fra 06.00 Til 17.30

Kontakt

Ring eller skriv til os Kontakt Brian Jensen 617677790

Ring eller skriv til os

Når vi arbejder, kan det støje en smule og vi har oftest brug for begge hænder. Derfor er det ikke altid muligt for os at tage telefonen, når du ringer. Du kan derfor bruge den nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud, skræddersyet efter dine ønsker og behov.

Dine fordele


Skal du holde rund fødselsdag derhjemme, eller venter der en konfirmation eller en anden begivenhed lige rundt om hjørnet? Så er der der nok at se til og haven, ja den kommer ofte i sidste række. Lad os give dig et godt tilbud, der får din have til at stå lige så flot og trimmet, som alt andet til din fest.

Hos DBJ Service er vi både fleksible og servicemindede. Du kan bruge os til de små opgaver, som du bare helst selv vil slippe for eller de store opgaver, som du slet ikke kan overskue. I en travl hverdag kan vi være med til at give dig tid til familie og venner, i stedet for at knokle i haven.
Benyt dit servicefradrag og spar ekstra mange penge
Du kan benytte dit servicefradrag på havearbejde. Ifølge skat.dk kan du få fradrag på udvalgte serviceydelser såsom almen havearbejde, som udføres i hjemmet eller i fritidsboligen. Fradraget dækker arbejdslønnen men ikke materialer. Du indberetter nemt fradraget via din personlige skattemappe.


Dit personlige servicefradrag er i 2021 på kr. 25.000,- . Selve fradragets skatteværdi, ligger på ca. 26%, så bruger du hele dit servicefradrag vil du spare ca. kr. 6500 kr. i skat. Det er da ikke så dårligt endda. Læs mere om servicefradraget her

Kontakt

Brian Jensen