Vi tilbyder landskabspleje, havevedligeholdelse og design

Knigaardvej 8

8586 Ørum Djurs

Åbningstider

Fra 06.00 Til 17.30

Services

Vores services / Information

Læs mere om alle vores services til både private og virksomheder

Vores serviceydelser til haven er eks.

Kontakt

Hos DBJ Service tilbyder vi alle former for hækklipning, samt klipning af skov og jagtstier. Hækklipningen vil foregå med avant minilæsser og vi bortskaffer naturligvis afklippet ved hækklipningen, så du ikke skal bekymre dig om at komme af med det selv. 

Vi klipper alle typer og former af hække
samt skov og jagtstier. Vi bortskaffer afklip ved hækklipning.

Det vil være en fordel for både dig og din hæk, at lave en serviceaftale på hækklipningen, så er du nemlig sikker på, at du har fast plads i vores kalender – også i de travle perioder.

Så har du en hæk der trænger til en kærlig hånd eller ønsker du en specifik form på din hæk, så kontakt os via kontaktformularen, så sender vi et uforpligtende tilbud.

Trænger græsplænen til en trimning ?

Vi sørger for at din græsplæne bliver slået og holdt pæn. Ved græsslåningsservice slipper du for en tilgroet græsplæne. Vi sørger for at græsset hverken bliver for højt eller for grimt at se på. Din plæne bliver slået så ofte som du ønsker det, så du altid kan nyde din plæne nyklippet.

Græsslåningen udføres enten som bioklip eller som almindelig udkast. Ønsker du også at græsset opsamles og køres væk, klarer vi også denne opgave mod et et lille ekstra tillæg for servicen.

Opfører det danske sommervejr sig efter normalen, vil en normal græsslånings sæson bestå af ca. 28 klipninger. Det vil sige at græsset klippes ca. hver 6-9 dag. Som udgangspunkt vil prisen være 0,70 kr. pr. m2 græs der klippes.

Vi tilbyder en sæsonkontrakt, med en fast timesats på kr. 400,- ex. moms. Der vil være et mindre tillæg for opsamling af græsset efter gældende timesats kr. 400,- ex. moms samt bortskaffelse af afklip kr. 400,- ex. moms pr læs.

Er græsset vokset dig over ørene – det klarer vi
Er græsset i din plæne blevet for langt, så klipper vi det med en slagleklipper. Har du nogle plæner, enge, folde, skovstier, jagtstier, byggegrunde eller offentlige arealer, hvor der skal klippes i noget højt bevoksning vil dette blive udført med slagleklipperen.

Timeprisen for slagleklip er kr. 450,- ex. moms.

Græs har ligesom alle andre bioorganismer, behov for at kunne trække vejret. Det er derfor essentielt at jorden, som græsset lever i, ikke er alt for komprimeret. For så kan hverken ilt eller vand trænge ordentligt ned i jorden.

Dette vil have konsekvenser for græssets tilstand, da det så ikke vil være resistent overfor eventuelle sygdomme. For at forebygge dette, vil man bruge en slicer også kaldet en knivlufter. Sliceren skærer nogle små riller ned i plænen med en dybde på 15 til 30 centimeter, så vand og ilt let kan trænge ned og nære jorden.

Timeprisen for luftning med slicer er kr. 450,- ex. moms.

Græsklipningen udføres enten som bioklip eller alm udkast
er der ønske om at græsset opsamles og bortskaffes klarer vi også det mod et ekstra tillæg til denne service.
Hvis det danske vejr/sommer ellers er normal vil en sæson bestå af ca 28 klipninger
Græsset klippes hver 6-9 dag
som udgangspunkt koster det 0,70 Kr. pr. m2 græs der klippes.

Hos DBJ Service tilbyder vi almindelig haveservice til både små og store opgaver.

Klipning af græsarealer
Kantskæring
Klipning af hæk
Beskæring af buske og træer
Jordbearbejdelse med fræser
Nyplantning og tilplantning
Udlægning af barkflis
Renholdelse af bede og andre Arealer og meget mere.

Mange kunder ønsker også bare en forenkling af haven, så den er lettere at holde. Uanset hvilken type opgave du ønsker hjælp til, så kan vi sammen skræddersy en service, der passer til dit behov.

Du kan udfylde formularen med de ønsker du har til din have eller udendørsareal. Så finder vi vores bedste tilbud frem til dig, så du igen kan nyde både hus og have.

DBJ Service tilbyder professionel og kompetent hjælp til netop disse opgaver.

Ønsker du professionel vedligeholdelse af de grønne fællesområder i boligforeningen eller mangle du hjælp til at varetage vedligeholdelse af både haver og fællesområder i din grundejerforening?


Der kan være mange fordele ved at benytte os til denne form for opgaver, frem for at ansætte en medarbejder. Hos os betaler du kun for det arbejde, der bliver udført. Vi har mulighed for at lave en serviceaftale på de faste opgaver, så du på forhånd kender din pris. Så kommer der heller ikke nogen uforudsete økonomiske overraskelser.


Vi sørger for pleje og vedligehold af de grønne fællesområder, så alle beboere kan nyde at bevæge sig ud fra stuerne. Dette gælder alt fra almen klipning af græs, beskæring af buske og træer, nyplantning og tilplantning. Når vi er færdige med arbejdet sørger vi naturligvis for bortskaffelse af afklip. På denne måde er du sikret at fællesarealerne i din boligforening eller grundejerforening altid står flot og velholdt.


Ingen ekstraudgifter
Professionelt resultat
Stabilt fremmøde
Overholdelse af aftaler

De seneste år er det blevet meget populært at have engblomster i haven.


Det er naturligvis et smukt syn for øjet med de mange farvede blomster og en blå himmel, som skaber en ægte sommerstemning til din have.

Derudover er det en rigtig god idé at etablere engblomster i græsplænen da du derved hjælper biodiversiteten i din have. Det er insekterne og biernes paradis, når din have er omdannet til en blomstereng. Det kan være alt fra et mindre, uforstyrret hjørne til et større areal af din plæne.


I disse år med mere og mere fokus på grøn omstilling og et det faktum, at bier og insekter forsvinder, fordi deres naturlige levesteder bliver færre og færre, er engblomster i græsset et perfekt bidrag til en øget vækst af vores livsvigtige bier og insekter, der sørger for befrugtningen af træer og buske.


DBJ Service har mange års erfaring med etablering af engblomster i både private haver og offentlige udendørsarealer. Du er garanteret et kvalitetsprodukt og fuld vejledning og service gennem hele processen. Jorden skal først udpines således den er mere næringsfattig end resten af plænen. Dette giver mulighed for at de smukke engblomster kan gro uforstyrret af de mere gængse blomstertyper.

Hvis ikke dette gøres kan du risikere at de mere hårdføre planter som tidsler, brændenælder og mælkebøtter udkonkurrerer de sarte blomster. Vedligehold og tilklipning i det tidlige forår er også vigtigt hvis du ønsker en smuk og velholdt blomstereng hele sommeren.

Med DBJ service er du sikret en sund og velholdt blomstereng år efter år.

Vi udfører snerydning og saltning for private, grundejere/boligforeninger samt virksomheder.

Snerydning foregår med minilæsser med enten skovl, sneslynge eller fejemaskine.

En servicekontrakt om snerydning gælder for rydning ved mere end 5 cm sne.

Den aftalte pris gælder for rydning af fortov samt indkørsel.Fjernelse af snedynger er ikke omfattet af standardaftalen.Snerydning udføres på timebetaling.

Vil du være sikret en god og professionel snerydning og saltning så kontakt DBJ Service. Vi udfører snerydning for både private, virksomheder, boligforeninger og grundejerforeninger.

Alt efter sneens beskaffenhed og mængden af den, kan vi rydde med enten skovl, sneslynge eller fejemaskine på minilæsseren. 

Snerydning foregår altid på timepris, som er kr. 450,- ex. moms.

I nogle foreninger går snerydningen på runde. Desværre skaber det ofte interne konflikter beboerne imellem. Årsagen til dette kan være alt fra dårlig kommunikation og “ulige” fordeling, grundet det utilregnelige vejr i Danmark. 

 

Kort sagt så kan det let og ofte skabe problemer internt. Så lad os redde nabofreden for jer og klare snerydningen.

Er der dårligt vejr på vej, så tag kontakt til os, så vi kan komme forbi og rydde sneen fra fortov og indkørsel. For når først sneen har ramt, er det ikke sikkert vi kan komme forbi med kort varsel. 

 

Vi udfører snerydning på timepris og der kan laves aftale om fjernelse af snedynger eller andre former for opgaver.

Som grundejer har du ansvaret for at der der bliver ryddet for sne på fortovet foran din bolig eller dit erhverv. Men vidste du også, at det også er dit ansvar at rydde de øvrige adgangsveje på din matrikel og at du skal sørge for, at der ikke hænger istapper eller snedynger fra taget? 

 

Hvis en forbipasserende, en kunde, posten eller skraldemanden  kommer til skade på grund af dette, er det nemlig dig som grundejer der står til ansvar. Det er derfor vigtigt, at du kender til de forskellige regler for snerydning på din grund, samt de øvrige pligter som vinteren bringer. 

 

Du kan nemlig ikke blot nøjes med at rydde fortovet foran din grund eller bolig. Det er også dit ansvar at sørge for at få ryddet sneen fra indkørsel, trapper, stier samt andre steder, hvor man færdes. Herudover er en essentiel del af snerydningen også, at sørge for at forebygge glatte områder. Dette gøres ved at strø salt, grus, sand eller lignende på fortov og alle andre adgangsveje på din matrikel.

 

Overholdes dette ikke, vil tilskadekomne på din grund kunne forlange erstatning for eksempelvis svie og smerte eller tabt arbejdsfortjeneste.

Der er lidt forskellige regler for, hvornår der skal være ryddet for sne. Det kommer blandt andet an på, om du bor i byzone eller landzone. Som udgangspunkt skal du fjerne sne fra adgangsveje i tidsrummet mellem kl. 7 og 22. 

Hos DBJ Service har vi stor forståelse for, at hverdagen oftest tager over og derfor kan havearbejdet let blive en byrde. Især hvis det omhandler havearbejdet i sommerhuset, som man først skal til at transportere sig ud til.

Derfor tilbyder vi vedligehold og tilsyn af din sommerhushave, så når du ankommer til en forlænget weekend, skal du ikke bekymre dig om en tilgroet uoverskuelig have, men blot nyde tilværelsen og duften af blomster og nyslået græs.

Vores sommerhus service dækker naturligvis det samme som almindelig haveservice. Vi vil i dialog med dig finde ud af, hvilken grad af vedligehold af haven ved sommerhuset der ønskes, samt udarbejde en plan for eventuel yderligere beplantning af grunden.

Hos DBJ Service kan du også få professionel rådgivning, bestilling og montering af golf-kunstgræs. Om det er en større bane der skal anlægges på fællesarealer eller en privat putting green hjemme i haven, så er det vigtigt med korrekt rådgivning og montering. 

Vi tager alt fra store projekter som hele golfbaner, minigolfbaner eller baner ved boligforeninger, til en privat bane i sommerhuset eller blot derhjemme. 

 

Med en greenkeeper uddannelse i baglommen er du garanteret et godt og professionelt resultat.. Hos os er du i gode hænder gennem hele processen, lige fra den indledende snak og bestilling af det korrekte golf-kunstgræs til professionel og hurtig montering.

300 m2 græsplæne vil koste 210 Kr. pr. gang. eller sæson tilbud 4200,00 kr. incl m

500 m2 græsplæne vil koste 350 Kr. pr. gang. eller sæson tilbud 7000,00 kr. incl m

700 m2 græsplæne vil koste 490 Kr. pr. gang. eller sæson tilbud 9800,00 kr. incl m

Er græsset vokset over ørene på dig klarer vi også det

Kan græsset få vejret.

Vækstlaget holdes åbent og luftigt.

Fremmer nedbrydning af organisk materiale som f.eks. filt.

Kan virke hæmmende på bredbladet ukrudt.

Øger afdræningen i den øverste del af vækstlaget.