Belægningsarbejde i alle mønstrer og nuancer

Vi opfylder drømme og skaber smukke omgivelser

Skal du have udført belægningsarbejde? Så lad os lægge fliserne for dig. Hos DBJ Service laver vi belægningsopgaver for private, erhverv, boligforeninger og grundejerforeninger i blandt andet Djursland, Grenå og Rønde samt mange omkringliggende byer.

Vi har stor passion for at skabe smukke omgivelser, der spreder glæde. Derfor lægger vi stor vægt på at udføre brolægning i høj kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på at have en professionel og målrettet kommunikation, men også på at have en tæt relation med vores kunder. Det er med til at sikre, at vi opfylder alle dine ønsker og drømme.

Alt fra klassiske betonfliser til spændende granitfliser

Vi udfører alle former for belægningsarbejde. Det kan være fliser eller sten i indkørslen eller på terrassen. Det kan også være stier, fortove og parkeringspladser. Det kan i det hele taget være enhver form for belægning.

Der er mange muligheder lige fra flade klassiske betonfliser eller SF-sten, men det kan også være alt fra brosten til granitfliser. Det er desuden muligt at kombinere materialer og nuancer, så der kommer spændende mønstre og former.

Vi har sans for detaljerne og håndværket. Derfor sikrer vi ikke kun en flot flisebelægning, men også et solidt resultat med et stærkt bærelag og en stabil bundopbygning.

Få et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at få en snak om dine ønsker og behov. Samtidig kan vi tale om priser for de forskellige belægningsmaterialer. Desuden udfører vi også anlægsgartner opgaver og græsslåningKontakt os for at aftale nærmere og for at få et uforpligtende tilbud med en god pris for belægningsarbejde.

Jeg mener at grønne og naturomgivelser er med til at give folk glæde i hverdagen, derfor er jeg omhyggelig og grundig i mit arbejde.

cookie deklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dbj-service@hotmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

DBJ Service v/Dan Brian Jensen

CVR​: 32175279