Priser

Her får du en oversigt over gældende timepriser og tillæg.

​Timepris

​For at gøre det nemt og simpelt for dig som kunde, anvender vi timepriser, så du kun betaler for de timer, vi arbejder. Vi vil naturligvis give dig et overslag over, hvor mange timer et projekt vil tage, så du altid har et overblik over hvad budgettet vil være.

​​

Tryghed

Med vores timepriser kan vi garantere, at du kun betaler for det arbejde vi udfører. Er opgaven lettere og hurtigere en estimeret, betaler du mindre. Støder vi derimod på uforudsete og tidskrævende forhindringer, tager vi kontakt til dig, så du kan tage den endelige beslutning.

Det giver dig en god sikkerhed og tryghed for, at vi ikke bare præsenterer dig for en større faktura, uden du har sagt god for det.

Tilbud

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på en hvilken som helst opgave.

Vi er klar over, at ved større opgaver, kan det være rart for jer som kunder at vi kommer ud og kigger på situationen med jer, så i kan møde os og sparre omkring gode råd og ideer jeres projekt.

Brug dit servicefradrag

De fleste typer havearbejde og snerydninger hører i dag ind under kategorien serviceydelser. Du kan indberette til skat direkte via din personlige skattemappe. Husk at gemme dine fakturaer for det udførte arbejde. Du kan få fradrag for arbejdslønnen og servicefradraget er på kr. 25.000,- pr voksen person. Er i to i husstanden kan i begge anvende jeres servicefradrag på havearbejde eller snerydning.

Vedr. belægningsopgaver ring for priser

Jeg mener at grønne og naturomgivelser er med til at give folk glæde i hverdagen, derfor er jeg omhyggelig og grundig i mit arbejde.

cookie deklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dbj-service@hotmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

DBJ Service v/Dan Brian Jensen

CVR​: 32175279