Kontakt os

​Vi svarer inden for 24 timer.
​Vi har både telefon, mail og formular.

Brian Jensen

Knigaardvej 8,

8586 Ørum Djurs

E-mail: dbj-service@hotmail.com

Telefon: 61 76 77 90

CVR: 32175279

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dine fordele

Skal du holde rund fødselsdag derhjemme, eller venter der en konfirmation eller en anden begivenhed lige rundt om hjørnet? Så er der der nok at se til og haven, ja den kommer ofte i sidste række. Lad os give dig et godt tilbud, der får din have til at stå lige så flot og trimmet, som alt andet til din fest.

Hos DBJ Service er vi både fleksible og servicemindede. Du kan bruge os til de små opgaver, som du bare helst selv vil slippe for eller de store opgaver, som du slet ikke kan overskue. I en travl hverdag kan vi være med til at give dig tid til familie og venner, i stedet for at knokle i haven.

Benyt dit servicefradrag og spar ekstra mange penge

​Du kan benytte dit servicefradrag på havearbejde. Ifølge skat.dk kan du få fradrag på udvalgte serviceydelser såsom almen havearbejde, som udføres i hjemmet eller i fritidsboligen. Fradraget dækker arbejdslønnen men ikke materialer. Du indberetter nemt fradraget via din personlige skattemappe.


Dit personlige servicefradrag er i 2021 på kr. 25.000,- . Selve fradragets skatteværdi, ligger på ca. 26%, så bruger du hele dit servicefradrag vil du spare ca. kr. 6500 kr. i skat. Det er da ikke så dårligt endda. Læs mere om servicefradraget her.

Jeg mener at grønne og naturomgivelser er med til at give folk glæde i hverdagen, derfor er jeg omhyggelig og grundig i mit arbejde.

cookie deklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dbj-service@hotmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

DBJ Service v/Dan Brian Jensen

CVR​: 32175279