Haveservice for private husejere og erhvervskunder

Få hjælp til vedligeholdelse af din have eller dit grønne område

Der er mange opgaver at se til i haven eller på det grønne område i løbet af året. Græsset skal slås, hækken skal klippes, og der skal regelmæssigt luges for ukrudt. Hvis du ikke selv har tiden eller lysten til at stå for det regelmæssige havearbejde, så lad i stedet for os hos DBJ Service gøre det.

Vi arbejder som havemand for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Vi tilbyder vores haveservice i både Grenå, Rønde og omegn samt på hele det øvrige Djursland.

Hvad dækker vores haveservice over?

Vores haveservice dækker over havehjælp af forskellig karakter alt afhængigt af dine ønsker og behov. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • ​Græsslåning
  • ​Hækklipning
  • ​Lugning
  • ​Buskrydning
  • ​Snerydning
  • ​Andre former for haveservice.

Vi sikrer dig veludført arbejde i høj kvalitet

Vi får altid en rigtig god respons på kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Du kan derfor altid forvente, at du får et flot og veludført resultat, når du vælger at lade vores havemand stå for opgaven. Vi har i øvrigt gennemgået den 4-årige uddannelse som greenkeeper i Norddjurs Golfklub, og de maskiner vi bruger er perfekt egnede til opgaverne, ligesom vi har stor erfaring med at bruge dem.

Vi er omhyggelige og grundige i alt, hvad vi gør, for vi mener, at grønne og naturlige omgivelser er med til at give glæde i hverdagen.

Hvad koster en havemand?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få hjælp fra en havemand fra vores virksomhed. Vi starter altid med at tage ud og kigge på opgaven sammen med dig, hvorefter vi tager hjem og regner på et tilbud. På den måde kan du være sikker på, at du får en skræddersyet pris på lige netop den haveservice, som du kunne tænke dig og med det interval, som du ønsker, at vi skal komme på.

Som udgangspunkt kan du dog regne med, at vi har en billig timepris på 400 kr. ekskl. moms.

Jeg mener at grønne og naturomgivelser er med til at give folk glæde i hverdagen, derfor er jeg omhyggelig og grundig i mit arbejde.

cookie deklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dbj-service@hotmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

DBJ Service v/Dan Brian Jensen

CVR​: 32175279