Græsslåning i haver og på grønne arealer

​Vi holder græsplæner smukke og pæne

Har du ikke tid til græsslåning? Så lad os klippe din græsplæne for dig. Hos DBJ Service slår vores anlægsgartner græsplæner i alle størrelser for private, erhverv, grundejerforeninger og boligforeninger. Det kan være i blandt andet Djursland, Grenå og Rønde.

Vi har stor passion for naturen og for at holde grønne områder smukke og pæne. Derfor udfører vi haveservice og belægningsaebejde grundigt og i høj kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på at have en tæt relation og en løbende dialog med vores kunder.

Vi har det rette udstyr og den rigtige uddannelse

Det kan være tidkrævende og måske bøvlet at holde sin græsplæne. Det er uanset, om man er en privatperson med en mindre have eller en boligforening med store grønne områder. Vi tilbyder hjælp til græsplænen, så du slipper for at bekymre dig om græsset.

Vi har gennemgået en 4-årig uddannelse som greenkeeper og har det rigtige udstyr. På den måde skaber vi ikke kun velholdte plæner, men smukke plæner. Udover græsslåning kan vi varetage andre former for haveservice såsom hækklipning.

Hvad koster professionel græsslåning?

Vores priser for græsslåning afhænger blandt andet af størrelsen. Det koster som udgangspunkt 400 kroner i timen eksklusive moms. Dertil kommer et tillæg på 50 kroner i timen uden opsamler og 100 kroner med opsamler. Det er også eksklusive moms.

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på det grønne område og for at få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for slåning af græsplæne i bestemte tidsintervaller.

Jeg mener at grønne og naturomgivelser er med til at give folk glæde i hverdagen, derfor er jeg omhyggelig og grundig i mit arbejde.

cookie deklaration her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dbj-service@hotmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

DBJ Service v/Dan Brian Jensen

CVR​: 32175279