Vil du have en smuk blomstereng i haven?

De seneste år er det blevet meget populært at have engblomster i haven. Det er naturligvis et smukt syn for øjet med de mange farvede blomster og en blå himmel, som skaber en ægte sommerstemning til din have.

Derudover er det en rigtig god idé at etablere engblomster i græsplænen da du derved hjælper biodiversiteten i din have. Det er insekterne og biernes paradis, når din have er  omdannet til en blomstereng. Det  kan være alt fra et mindre, uforstyrret hjørne til et større areal af din plæne.

 

Så engblomster til gavn for miljøet

I disse år med mere og mere fokus på grøn omstilling og et det faktum, at bier og insekter forsvinder, fordi deres naturlige levesteder bliver færre og færre, er engblomster i græsset et perfekt bidrag til en øget vækst af vores livsvigtige bier og insekter, der sørger for befrugtningen af træer og buske. 

DBJ Service har mange års erfaring med etablering af engblomster i både private haver og offentlige udendørsarealer. Du er garanteret et kvalitetsprodukt og fuld vejledning og service gennem hele processen. Jorden skal først udpines således den er mere næringsfattig end resten af plænen. Dette giver mulighed for at de smukke engblomster kan gro uforstyrret af de mere gængse blomstertyper. 

Hvis ikke dette gøres kan du risikere at de mere hårdføre planter som tidsler, brændenælder og mælkebøtter udkonkurrerer de sarte blomster. Vedligehold og tilklipning i det tidlige forår er også vigtigt hvis du ønsker en smuk og velholdt blomstereng hele sommeren. 

Med DBJ service er du sikret en sund og velholdt blomstereng år efter år.

Kontakt

Brian Jensen